MrBeast, un celebru vlogger cu 320 de milioane de abonați pe YouTube, a petrecut 7 zile în România, la Salina Turda


,

MrBeast, un celebru vlogger cu 320 de milioane de abonați pe YouTube, a petrecut 7 zile în România, la Salina Turda, și a lansat un videoclip pe 12 octombrie care a adunat peste 43 de milioane de vizualizări numai până luni dimineață, 14 octombrie.

În video, el descrie salina ca „un oraș subteran” impresionant, plin de catacombe și atracții interesante. „Suntem acum la 400 de picioare (n.red – aproximativ 120 de metri) sub pământ și, cumva, acest sat pur și simplu există”, a afirmat vloggerul, pe numele său real James Stephen. ADVERTISING MrBeast a făcut o singură referire la România în cele 20 de minute, la început. „În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când România era bombardată, mii de oameni se ascundeau aici. Iar acum doar o mulțime de YouTuberi trăiesc aici. Și, destul de curând, am găsit un loc solid unde să petrecem noaptea”, a spus el pe filmare.

MrBeast a postat și pe Instagram o fotografie din salină alături de alți vloggeri, însoțită de comentariul „«Am explorat un oraș subteran timp de 7 zile» tocmai a fost încărcat! Acest videoclip este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am făcut în ultima vreme :)”.
Citeşte întreaga ştire: Videoclipul din Salina Turda văzut de 43 de milioane de oameni în 24 de ore conține o singură referire la România, în 20 de minute. (Libertatea)

Scroll to Top